Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2018. Április 09. 09:20, hétfő | Helyi

Újabb helyszínen érhető el a temetkezési ügyfélszolgálat

Újabb helyszínen érhető el a temetkezési ügyfélszolgálat

A Síkvölgyi úti temető után a városközpontban is várja az ügyfeleket a T-Szol Zrt.

Bővíti a Fő téri ügyfélszolgálaton intézhető ügyek körét a T-Szol Zrt., így március 26-tól már nem kell kiutazniuk a síkvölgyi ügyfélszolgálathoz azoknak az ügyfeleknek, akik szeretnék meghosszabbítani a sírhelyek feletti rendelkezési jogukat. A tatabányai szolgáltató társaság munkatársai hétfőtől várják azokat is, akik általános tájékoztatást szeretnének kérni a temetkezéssel, sírhelyekkel kapcsolatos ügyintézési lehetőségekről, azok menetéről.

A részletekről Bencsik János országgyűlési képviselő és dr. Hidas János, a T-Szol Zrt. igazgatóságának elnöke számolt be a Fő téri irodában.

„Kényelmesen, mindent egy helyen!” – Ezzel a szlogennel nyitotta meg ügyfélszolgálatát négy évvel ezelőtt a T-Szol Tatabányai Szolgáltató Zrt. és a Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a Fő tér 18/E szám alatt. Időközben a tatabányai temetők üzemeltetésének feladata is a városi vállalatcsoporthoz került, így 2016 nyara óta a T-Szol Zrt. biztosítja a méltó körülményeket az elhunyt szeretteinkre való emlékezéshez.

Az elmúlt szűk két esztendőben több fejlesztést is megvalósítottak a szolgáltatás terén, melyek közül Bencsik János és dr. Hidas János a temetők környezetének rendezése vagy például a tájékoztató táblák kihelyezése mellett az új sírhely-nyilvántartó rendszer és a számlázó szoftver bevezetését emelte ki. Az ügyfelek kényelmének fokozása és az ügymenet gyorsítása érdekében döntöttek úgy,
hogy a buszjegyek és buszbérletek értékesítése mellett, valamint a távfűtéssel, meleg vízzel, hulladékszállítással, illetve a T-Szol Zrt. által kezelt társasházakkal kapcsolatos ügyek intézése után ezentúl a sírhelyek feletti rendelkezési jog meghosszabbítását is elérhetővé teszik a város központjában található irodában. Az ügyfélszolgálaton általános tájékoztatás is kérhető majd, azonban temetkezési
ügyintézésre, illetve új sírhely megváltására továbbra is kizárólag a síkvölgyi ügyfélszolgálaton lesz lehetőség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya