Városlista
2024. július 15, hétfő - Henrik

Hírek

2023. Augusztus 28. 16:34, hétfő | Belföld
Forrás: MÁV

Újra kisiklott a vonat a Bakonyban, ugyanott, ahol pár napja

Újra kisiklott a vonat a Bakonyban, ugyanott, ahol pár napja

Hétfő délután a Veszprémből 15:35-kor Győrbe elindult személyvonat (39513) mozdonya Veszprém és Eplény között, a 82-es főút közelében kisiklott. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A műszaki mentés befejezésig az érintett szakaszon szünetel a vonatközlekedés, a műszaki mentés végéig pótlóbuszok közlekednek, a Győr-Veszprém vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani.

A balesetben érintett vonat utasait a katasztrófavédelem segítségével szállítják le a vonatról. A vonat alacsony sebességgel haladt, a mozdony egy tengellyel siklott ki - írja a MÁVINFORM.

Augusztus 23-án kísértetiesen hasonló eset történt, úgy tudjuk, pontosan ugyanezen a helyszínen történt baleset. Információink szerint a vonat ezen a szakaszon rendkívül lassan halad a sínek állapota miatt.

Fotó: Archív - Rendőrség

Címkék: baleset, kisiklás, máv

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 08:24, vasárnap | Belföld

Honvéd altiszteket avattak a Hősök terén

2024. Július 14. 08:14, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 28. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Július 13. 08:38, szombat | Belföld

Folytatódik a Közlekedési Múzeum gyűjteményfejlesztése

Járművek restaurálásával és további beszerzésekkel folytatódik a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum (MMKM) gyűjteményének fejlesztése.