Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. December 27. 15:21, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Újra megrendezik az újévi csobbanást Szigligeten a Balatonban

Újra megrendezik az újévi csobbanást Szigligeten a Balatonban

Újra hideg fürdőzéssel köszöntik az új évet Szigligeten: a második újévi csobbanásra már több mint százan jelentkeztek - tájékoztatta Balassa Balázs, a település polgármestere az MTI-t csütörtökön.

Elmondta, hogy január elsején hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az első újévi csobbanást a szigligeti strandon. A 2013-as év első napján programokkal várják az érdeklődőket: a Balatonban felállított színpadon Berecz András mesemondó és Muri Enikő énekesnő szórakoztatja majd a közönséget. A csobbanás rajtja délután kettőkor lesz.
Balassa Balázs tájékoztatása szerint a jelentkezők kötelező orvosi vizsgálatot követően mártózhatnak meg a Balaton várhatóan néhány Celsius-fokos vízében, regisztrálni a helyszínen délután egy óráig vagy a www.ujevicsobbanas.hu honlapon lehet.
A hideg fürdőzés próbáját kiállóknak a szervezők emlékpólót adnak, illetve lencsegulyást, forralt bort és pezsgőt kínálnak.

Címkék: Színes-program

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 15:00, hétfő | Belföld

EMBERTELEN PODCAST

AI-ok randiznak a Betone új podcastjában

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton