Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. November 21. 00:00, csütörtök | PR

Válaszd az igazit szilveszterre!

Válaszd az igazit szilveszterre!

Bár még csak a karácsony az, ami vészesen közeledik, igazán szót kell ejtenünk az év legnagyobb bulijáról, a szilveszterről. Biztosan te is tudod már, hogy miben fogod elkápráztatni az embereket a szilveszteri bulin. Ha mégsem így lenne, akkor ez a cikkünk neked (is) szól!

Szilveszter éjjelén minden a buliról, a búcsúról és a várakozásról szól. Hiszen míg elbúcsúzunk az óévtől, egy új, izgalmakkal és új lehetőségekkel teli év veszi kezdetét. Nem is lehetne ez másként, hiszen már évszázadok óta december 31-én ünneplik a szilvesztert, amikor magunk mögött hagyjuk egy év minden történését.

A legtöbben ilyenkor fogadalmakkal telve lépnek az új évbe, amiket persze kinek több, kinek kevesebb sikerrel sikerül betartani. Például remek fogadalom lehet, hogy az új évben mindig figyelünk a kiegészítők és a ruha harmóniájára. Persze a legjobb, ha ezt már az óév utolsó napján el is kezdjük.

Csillogó, elegánsan nőies vagy épp feltűnő?

Szilveszterkor a nők mindig hangsúlyosabban és merészebben öltöznek, mint az év többi buliján. Ez nem véletlen, hiszen ez erről szól, egy óriási buli, amihez bármilyen öltözék passzol!

Elég gyakori outfit a kifejezetten csillogó ruhákból álló szett, hiszen a szikrázó fényekben a többség tündökölni akar. Hogy ne legyen túl sok a csillám, praktikus, ha a csillámló szetthez egy egyszerű, egyszínű és szolid táskát választasz az Etáskától, ami remekül ellensúlyozza a fényáradatot. Ezzel elejét veheted annak, hogy úgy nézz ki, mint egy túldíszített karácsonyfa. A csillámló, strasszos táska ellenben kevésbé jó választás ebben az esetben.

Elegánsan nőies sokféleképpen lehetsz. A lényeg, hogy ne legyen harsány és főleg ne közönséges. Egy kellemes, letisztult, pasztell árnyalatú ruhához nem árt egy kis kontraszt, így ehhez válassz nyugodtan egy eltérő színű táskát, amivel megtöröd az egységet. Egy sötétkék hosszú ruhához nyugodtan válassz fehér vagy világos rózsaszín táskát. Arra figyelj, hogy a táska csatja és részletei harmonizáljanak az ékszereiddel, azaz aranyhoz arany, ezüsthöz ezüst kiegészítőt válassz!

Végül pedig ha egy feltűnő, színes és játékos szettet választasz, akkor a táskád is kövesse ezt a mintát. Egy mókás összeállításnak remek kiegészítője lehet egy színben és mintában harmonizáló darab. Ha a ruhád zebramintás, akkor ne ijedj meg egy hasonló táskától sem. Persze a lényeg itt is a mérték, így nem baj, ha csak részben mintás a táska.

Az Etáska oldalán rengeteg csodaszép, feltűnő, bohó táskát találhattok, amik mind stílusos kiegészítői lehetnek a szilveszteri outfitnek! Csak tudjatok választani a kínálatból!

Címkék: divat, elegancia, etáska, táska

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.