Városlista
2020. április 7, kedd - Herman

Hírek

2019. November 21. 00:00, csütörtök | PR

Válaszd az igazit szilveszterre!

Válaszd az igazit szilveszterre!

Bár még csak a karácsony az, ami vészesen közeledik, igazán szót kell ejtenünk az év legnagyobb bulijáról, a szilveszterről. Biztosan te is tudod már, hogy miben fogod elkápráztatni az embereket a szilveszteri bulin. Ha mégsem így lenne, akkor ez a cikkünk neked (is) szól!

Szilveszter éjjelén minden a buliról, a búcsúról és a várakozásról szól. Hiszen míg elbúcsúzunk az óévtől, egy új, izgalmakkal és új lehetőségekkel teli év veszi kezdetét. Nem is lehetne ez másként, hiszen már évszázadok óta december 31-én ünneplik a szilvesztert, amikor magunk mögött hagyjuk egy év minden történését.

A legtöbben ilyenkor fogadalmakkal telve lépnek az új évbe, amiket persze kinek több, kinek kevesebb sikerrel sikerül betartani. Például remek fogadalom lehet, hogy az új évben mindig figyelünk a kiegészítők és a ruha harmóniájára. Persze a legjobb, ha ezt már az óév utolsó napján el is kezdjük.

Csillogó, elegánsan nőies vagy épp feltűnő?

Szilveszterkor a nők mindig hangsúlyosabban és merészebben öltöznek, mint az év többi buliján. Ez nem véletlen, hiszen ez erről szól, egy óriási buli, amihez bármilyen öltözék passzol!

Elég gyakori outfit a kifejezetten csillogó ruhákból álló szett, hiszen a szikrázó fényekben a többség tündökölni akar. Hogy ne legyen túl sok a csillám, praktikus, ha a csillámló szetthez egy egyszerű, egyszínű és szolid táskát választasz az Etáskától, ami remekül ellensúlyozza a fényáradatot. Ezzel elejét veheted annak, hogy úgy nézz ki, mint egy túldíszített karácsonyfa. A csillámló, strasszos táska ellenben kevésbé jó választás ebben az esetben.

Elegánsan nőies sokféleképpen lehetsz. A lényeg, hogy ne legyen harsány és főleg ne közönséges. Egy kellemes, letisztult, pasztell árnyalatú ruhához nem árt egy kis kontraszt, így ehhez válassz nyugodtan egy eltérő színű táskát, amivel megtöröd az egységet. Egy sötétkék hosszú ruhához nyugodtan válassz fehér vagy világos rózsaszín táskát. Arra figyelj, hogy a táska csatja és részletei harmonizáljanak az ékszereiddel, azaz aranyhoz arany, ezüsthöz ezüst kiegészítőt válassz!

Végül pedig ha egy feltűnő, színes és játékos szettet választasz, akkor a táskád is kövesse ezt a mintát. Egy mókás összeállításnak remek kiegészítője lehet egy színben és mintában harmonizáló darab. Ha a ruhád zebramintás, akkor ne ijedj meg egy hasonló táskától sem. Persze a lényeg itt is a mérték, így nem baj, ha csak részben mintás a táska.

Az Etáska oldalán rengeteg csodaszép, feltűnő, bohó táskát találhattok, amik mind stílusos kiegészítői lehetnek a szilveszteri outfitnek! Csak tudjatok választani a kínálatból!

Címkék: divat, elegancia, etáska, táska

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 17. 11:35, kedd | PR

Az ideális húsvéti ajándék gyerekeknek

2020. Március 05. 16:06, csütörtök | PR

Mire figyeljünk az azonnal fizetési rendszerrel kapcsolatban?

Március 2-tól életbe lép az új rendszer, és pár másodperc alatt eljuttathatunk a hét bármely napjának bármely órájában másokhoz utalást. Ám ez nem minden változás, amit tapasztalni fogunk.

2020. Március 05. 16:05, csütörtök | PR

Háztartási gépek, amelyek nélkül lehet élni, csak nem érdemes

Maximalista vagy? Szeretnéd kihozni a háztartásodból a lehető legnagyobb tisztaságot, a lehető legkisebb időráfordítással? Vajon melyek azok a háztartási gépek, amik nélkül lehet élni, csak nem érdemes?