Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Január 03. 18:03, péntek | Belföld
Forrás: mti

Vasárnaptól a Duna Televízión lesz a hatos lottó sorsolása is

Vasárnaptól a Duna Televízión lesz a hatos lottó sorsolása is

Szombattól megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyőkön a Szerencsejáték Zrt. legnépszerűbb sorsolási műsora, a SzerencseSzombat.

További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különböző lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.

A Szerencsejáték Zrt. az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta, a nemzeti lottótársaság nyolc év után döntött úgy, hogy teljesen megújítja sorsolási műsorait. A változás célja, hogy a 18-39 éves célcsoportot is hatékonyabban elérjék - fűzték hozzá.

Az adások megújulása mellett fontos, hogy a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízióra, így az ötös lottó, a Luxor, a Joker, a Kenó és a Skandináv lottó mellett a második legismertebb magyar lottójáték számhúzása is a közmédiában kísérhető figyelemmel.

A műsor változatlanul vasárnap 16 órai kezdettel, 5 perces időtartamban kerül adásba, a megszokott három házigazda, Marczali László, Virág Anita és Czeisz Juliette vezetésével - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.