Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. Február 12. 08:16, szerda | Helyi

 Veled, Érted! program az álláskeresőknek Tatabányán

 Veled, Érted! program az álláskeresőknek  Tatabányán

Személyre szabott munkaerő- piaci szolgáltatás megváltozott munkaképességű, fogyatékkal élő és/ vagy tartósan egészségkárosodott személyeknek

Tegnap délelőtt ismerkedhettek meg a megváltozott munkaképességű, fogyatékkal élő és/vagy tartósan egészségkárosodott álláskeresők a Szt. Cirill és Method Alapítvány programjával.
A tájékoztató előadásra az érintettek toborzásában a Szociális Iroda nyújtott segítséget, az Alapítvány és Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata között létrejött együttműködési megállapodás alapján.
Almási Erzsébet, az Alapítvány munkatársa ismertette a program lényegét, amely keretén belül az elsődleges célja az ügyfél egyéni képességeinek, aktuális állapotának megfelelő munkahely, munkakör megtalálása. Szakembereik segítenek az álláskeresésben, önéletrajzírásban, gyakorlati ismereteket nyújtanak az állásinterjúra való felkészülésben, majd rendelkezésre állnak a betanulás és a munkahelyi beilleszkedés során is, valamint támogatást nyújtanak a munkavállalást befolyásoló nehézségek megoldásában, az elhelyezkedés feltételeinek megteremtésében, akár hivatali ügyek intézésében vagy az állással kapcsolatban felmerülő problémák megoldásában.
Az előadó a tájékoztató során felmerült kérdéseket megválaszolta. Az előadást követően a részt vevők egyéni tanácsadáson vettek részt.

További információk a programról: ITT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya