Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2023. Augusztus 29. 07:44, kedd | Belföld
Forrás: MTI

Vihar - Útra, épületekre dőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat

Vihar - Útra, épületekre dőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat

Több vármegyében is munkát ad a tűzoltóknak a viharos időjárás; elsősorban útra, épületekre dőlt fák, letört ágak eltávolításához kérnek segítséget a tűzoltóktól - közölte a katasztrófavédelem.

Mint írták, a vihar az ország több vármegyéjét érinti, az intenzív csapadék és az erős szél fákat döntött ki, ágakat szakított közutakra, járdákra, kerítésekre és vezetékekre. Több helyen a közúti közlekedést akadályozzák a félbetört fák. Akadnak olyan esetek, ahol a villanyvezetéken fennakadt ágak eltávolításához, valamint ingatlanokba befolyt víz kiszivattyúzásához kérték a tűzoltók segítségét.

A közlemény szerint Baranya, Fejér, Somogy, Tolna és Veszprém vármegyét is érinti a viharos időjárás. A bejelentések folyamatosan érkeznek, a vármegyék tűzoltóegységei dolgoznak a károk felszámolásán.

Címkék: időjárás, vihar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Belföld

Kecskeméti vereségével kiesett a Mezőkövesd

Az utolsó helyezett Mezőkövesd 2-1-re kikapott Kecskeméten a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, ezzel eldőlt, hogy búcsúzik az élvonaltól.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Belföld

Marad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében is

Április utolsó hetében is változékony, a megszokottnál hűvösebb idő várható.

2024. Április 21. 11:31, vasárnap | Belföld

Szijjártó Péter: az Európában és az észak-atlanti közösségben világháborús készülődés zajlik

Európában és az észak-atlanti szövetségben egyfajta világháborús készülődés zajlik - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.