Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2011. Augusztus 13. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Visszaéltek Claudia nevével

Visszaéltek Claudia nevével

Egy ismeretlen illető hamis profilt készített az egyik közösségi portálon a színésznő adataival és hamis aktfotókkal.

 Az oldalt már sikerült letiltani, az elkövetőt még keresik. Egyelőre ismeretlen tettesek alattomos módon visszaéltek Liptai Claudia adataival. A TV2 műsorvezetőjének "nevében" regisztráltak az egyik legnagyobb közösségi portálra, ráadásul aktképeket is feltöltöttek az oldala, ahol persze nem látszik a fotókon pózoló nő arca, de ők azt állították, hogy Claudia van a képeken.

A színésznőt ismerősei értesítették az esetről, aki érthetően teljesen kikészült és azonnal letiltatta az oldalt. Hogy ki vagy kik állhatnak a dolog mögött, a rendőrség vizsgálja.

Címkék: claudia

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 17:10, szerda | Bulvár

Az Andonik Médiaválogatott Szigetszentmiklóson - VIDEÓVAL

Ezúttal a Szigetszentmiklósi Teremlabdarúgó Kupán vett részt a csapat, amelyről a csapat kapitánya, Nagy Anett tájékoztatja bővebben a nézőket.

2020. Január 22. 16:05, szerda | Bulvár

Bradley Cooper a Netflixnél rendez filmet

A Netflix karolta fel Bradley Cooper új filmjét, amelyet a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről forgat - írta kedden a variety.com.

2020. Január 22. 13:04, szerda | Bulvár

Ozzy Osbourne Parkinson-kórban szenved

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori vezető énekese szerdán az amerikai ABC televíziónak a feleségével együtt adott érzelmes interjúban tárta fel, hogy Parkinson-kórban szenved.

2020. Január 22. 08:53, szerda | Bulvár

Harry és Meghan figyelmeztette a sajtót, hogy hagyja őket békén

Jogi ellenlépéseket helyezett kilátásba kedden Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő arra az esetre, ha a lesipuskás fotósok továbbra sem hagyják őket békén.