Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Augusztus 28. 09:25, csütörtök | Helyi

Visszanyerte régi fényét a Puskin parkettája

Visszanyerte régi fényét a Puskin parkettája

Az elmúlt évben új nyílászárókat kapott a Puskin Művelődési Ház

Az újítás, szépítés során felvetődött, bizony a nagyterem parketta borítása és a színpad – mintegy 265 négyzetméternyi felület – is felújításra szorul. A csinosítás így tovább folytatódott.
2014 augusztusának elején kezdődtek el a három hétig tartó munkálatok, amelyek során a nagyterem és a színpad parkettáját felcsiszolták és lelakkozták a szakemberek.
A felújításra a művelődési ház költségvetéséből sikerült jelentős összeget elkülöníteni, hasonló részt vállalt azonban Ablonczy Dánielné, önkormányzati képviselő is.
A fennmaradó összeg a támogatók – a Forgórózsa Népművészeti Központ Csutri Hagyományőrzői, a Vidámságok Háza Óvoda és Bölcsőde, a Bányász Nyugdíjas Klub, a Bánhidai Baráti Kör Egyesület, valamint Karsai Zoltán vállalkozó – segítségével gyűlt össze.
A Puskin Művelődési Ház megszépült nagytermét ünnepélyes keretek között avatja fel Ablonczy Dánielné, önkormányzati képviselő és a művelődési ház vezetője, Simon Andrea 2014. augusztus 29-én, pénteken 17 óra 30 perckor.
Az avatót szlovák-magyar népzenei egyveleg színesíti a Forgórózsa Népművészeti Központ tagjainak jóvoltából. Folytatásként 18 óra 30 perctől a Zenés Nyári Estek harmadik állomásán Petz Bálint gitárjátéka mellett újra baráti beszélgetésekre, társasjátékra, könnyed szórakozásra nyílik lehetőség 22 óra 30 percig. Az este során adománygyűjtés zajlik a Tatabányai Utcai Szociális Segítők Egyesülete számára, sapkát, sálat vagy kesztyűt várnak a szervezők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya