Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Március 03. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotó: illusztráció

Vizsgálatot rendeltek el az iváncsai tanuszodában történt mérgezés miatt

Vizsgálatot rendeltek el az iváncsai tanuszodában történt mérgezés miatt

Az iváncsai tanuszodában történt klórgázmérgezés azonnali kivizsgálását rendelte el Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter - közölte a tárca csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint az iváncsai tanuszodában jelentkezett műszaki problémát az üzemeltető Nemzeti Sportközpontok szakemberei elhárították.

A felelősség megállapítása tart - fűzték hozzá.

Csütörtök délelőtt tizenhét gyerek lett rosszul az iváncsai tanuszodában, klórgázmérgezés történt. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője, Udvardi János az MTI-nek korábban elmondta, hogy az egyik környékbeli településről érkezett negyedik osztályos tanulók voltak az érintettek. Hozzátette: feltehetően vegyszer adagolása közben fejlődött klórgáz.

Elmondta, hogy a diákok szúrós szagot éreztek, köhögtek és a szemüket csípte a gáz. A 22 gyerekből tizenhetet vittek kivizsgálásra a dunaújvárosi és a székesfehérvári kórházba, őket egy éjszakára, megfigyelésre benn tartják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.