Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Augusztus 02. 10:06, kedd | Helyi

Vörös Róbert a zágrábi ökölvívó EB-n

Vörös Róbert a zágrábi ökölvívó EB-n

Vörös Róbert a Tatabányai Sport Club Ökölvívó Szakosztályának versenyzője a 2016. évi eredményeinek köszönhetően kiharcolta magának a serdülő Európa-bajnokságra való kijutást.
Ez év tavaszán a Vecsésen megrendezésre került ökölvívó diákolimpián, ahol 380 versenyző vett részt a serdülő 62 kg-os súlycsoportban, Ő bizonyult a legjobbnak. Ekkor a szakmai vezetőség felfigyelt a tatabányai öklözőre. A májusban megrendezésre került Süllős Gyula Emlékversenyen – ami ugyancsak válogató versenynek számít - szintén kimagasló teljesítménnyel bizonyította, hogy Ő a súlycsoport legjobbja.
Kardos József és Rózsa András edzők bizakodtak a versenyző válogatottba kerülésében, mely a nyár elején meg is történt. A több hetes sikeres válogatott edzőtáborban eltöltött felkészülésnek, valamint Tatabányán a V. Beach Boksz Gálán nyújtott teljesítménye alapján – ahol a súlycsoportban lévő riválisa ellen meggyőzően boxolt - a válogatott vezetősége Vörös Róbertnek adott lehetőséget, hogy megküzdjön Európa legjobbjaival.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya