Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Augusztus 12. 14:49, péntek | Bulvár
Forrás: Juhász Regina KRQ

VV Anikó tehetséges a rúdtáncban

VV Anikó tehetséges a rúdtáncban

Igazán nőies sportot választott magának a ValóVilág4 rosszkislánya; rúdtáncolni kezdett. Nem szerelem áll a háttérben, Anikónak csupán nagyon tetszik ez a sport, és ezentúl rendszeres résztvevője lesz a rúdtánc óráknak.

Bár a ValóVilág4 rosszkislányának nincsenek súlyproblémái, mégis nagyon fontosnak érzi, hogy jó formában legyen. Mivel már régóta szerette volna kipróbálni a rúdtáncot, kapóra jött, hogy megismerkedett Pirner Alma rúdtánc világbajnokkal, aki elhívta egy kedvcsináló órára.

„Mindig szájtátva néztem a profi rúdtánc bemutatókat, nagyon nőiesnek tartom ezt a mozgásformát, ami igazán sok izmot igénybe vesz. Most, hogy kipróbáltam, tudatosodott bennem: a rúdtánc egy roppant kemény sport. Nagyon elfáradtam, sőt, néhány helyen azonnal izomlázat éreztem, de hatalmas kedvet kaptam hozzá, így a későbbiekben rendszeresen fogom látogatni Pirner Alma óráit. Sőt a szeptember elején tartandó Magyar Rúdtánc Bajnokságra és az októberi világbajnokságra is ellátogatok, hogy testközelből láthassam a legjobbakat ” – újságolja lelkesen VV Anikó.

A rúdtánc hazai nagykövete Pirner Alma nagyon boldog, hogy egyre több hölgy kap kedvet ehhez a mozgásformához. Nem csoda, hiszen fejleszti az önbizalmat, a mozgáskultúrát és karban tartja a testet. Alma egész életét ennek szenteli, a rúdtánc kitölti minden pillanatát.

„Épp a Magyar Rúdtánc Bajnokságra és a hazánkban tartandó világbajnokságra készülök, mint rendező, így nehezen találtunk olyan időpontot, amikor tudtam volna foglalkozni Anikóval. Ám ő nagyon elszánt volt, és az első órán láttam, hogy nem csak a kedve, hanem a tehetsége is megvan hozzá. Igazán ügyes volt, sokaknak elsőre nem is szokott ilyen jól menni. Kecsesek voltak a mozdulatai, és könnyen megtanulta az alaplépéseket. Örömmel foglalkozom vele a későbbiekben, hiszen ha kitartó, még komoly sikereket is elérhet” – mondja bíztatóan Pirner Alma.

Címkék: valóvilág

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.