Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2011. Szeptember 05. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Zámbó Árpy nagyon aggódik

Zámbó Árpy nagyon aggódik

Több mint tíz éve ment el Zámbó Jimmy, ám családtagjait a gyász egy életen át elkíséri.

Az énekes édesanyját még a mai napig is felkeresik a rajongók, akik folyton ugyanazt a kérdést teszik fel neki, amire ő is választ szeretne kapni: vajon mi az igazság?

- Tíz hosszú éve élek úgy, hogy fiam nincs közöttünk, és ezt az érzést semmihez sem tudnám hasonlítani! Amióta a felszínre kerültek újabb kérdések a tragédia körülményeivel kapcsolatban, nincs perc, hogy ne tenném fel magamnak a kérdést: vajon mi lehet az igazság? - mondja Zámbó Jimmy édesanyja, aki hálás az őt felkereső rajongóknak, ugyanakkor ilyenkor mindig újraéli azokat a perceket, amikor megtudta, hogy a fia nincs többé.


Az énekes testvérei is igyekeznek kímélni édesanyjukat. - Mi még csak-csak elviseljük az ezzel járó fájdalmat, de édesanyánkért nagyon aggódunk, hiszen az ő szervezete már nem olyan erős, mint régen - nyilatkozta a Vasárnapi Ásznak Zámbó Árpy.

A testvérek ápolják Jimmy emlékét, évről évre szervezik az emlékkoncertet is, ami idén október elsején lesz.

STOP

Címkék: zámbó

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 16:08, péntek | Bulvár

Nem Steven Spielberg rendezi az Indiana Jones ötödik részét

Nem Steven Spielberg rendezi meg az Indiana Jones 5. részét. A Variety.com értesülése szerint James Mangold veszi át a helyét.

2020. Február 28. 07:19, péntek | Bulvár

Újabb neves művész lesz A Dal 2020 vendége

Balázs Fecó lesz A Dal 2020 szombati második elődöntőjének vendége, az énekes az Évszakok című szerzeményt adja elő a 19 óra 35 perckor kezdődő műsorban - közölte az MTVA Sajtó Osztálya az MTI-vel csütörtökön.

2020. Február 27. 18:00, csütörtök | Bulvár

A vörös pandák nem egy, hanem valójában két fajba tartoznak

Genetikai vizsgálattal kínai kutatók bebizonyították, hogy a veszélyeztetett vörös pandák valójában nem egy, hanem két külön faj.

2020. Február 27. 15:07, csütörtök | Bulvár

Tíz érdekesség a Jegesmedvék világnapján - VIDEÓ

Ma van a Jegesmedvék világnapja!