Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Október 24. 16:02, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Zsarolással akart még több ingyen szexet egy pécsi férfi

Zsarolással akart még több ingyen szexet egy pécsi férfi

Szexuális kényszerítés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki fényképekkel zsarolt egy társkereső oldalon megismert nőt - közölte a Baranya megyei főügyész csütörtökön az MTI-vel.

Varga-Koritár György azt írta, a fiatal nő egy olyan országos társkereső oldalon került kapcsolatba a vádlottal, amelynek segítségével a férfiak anyagi támogatást biztosíthatnak fiatal lányoknak. A férfi kilátásba helyezte, hogy anyagilag támogatná őt szexuális aktus fejében, a nő pedig előzetes üzenetváltásaik során szexuális jellegű fényképeket küldött neki.

Néhány nap múlva Pécsen találkoztak, ahol szexuális kapcsolat is létrejött közöttük, a férfi azonban az ígért pénzt nem fizette ki a nőnek, aki ezek után megszakította vele a kapcsolatot.

A férfi kilátásba helyezte, hogy ha további szexuális kapcsolat nem lesz közöttük, akkor a nála lévő fényképeket elküldi a sértett családjának, iskolájának. Mindemellett azzal is zsarolta a nőt, hogy a róla készült videókat feltölti egy pornográf jellegű videómegosztóra.

A nő ezután feljelentést tett.

Címkék: pécs, szex, zsarolás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.