Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 25. 07:41, kedd | Sport

A „Kölykök” feltámadása a B1 ligában

Szombat este a felvidéki Tallóson rendezték a Galánta Kids vs Timisoara Lions összecsapást a BoxingONE Championship sorozatban. A győzelmet az idén kifejezetten gyengélkedő bajnoki címvédő Galánta gyűjtötte be.

2011. Október 18. 07:41, kedd | Sport

Csehországban torpant meg a révkomáromi „csodacsapat”

Vasárnap a csehországi Olomouc-ban folytatódott a BoxingONE Championship – közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnokság, ahol a Prostejov Bulls a magyar válogatottakkal teletűzdelt Komárno Sharks gárdáját látta vendégül

2011. Szeptember 26. 14:45, hétfő | Sport

Nagymenők a kisváltósúlyú kategóriában

Az argentin Marcos Maidana vasárnap hajnalban papírforma győzelmet aratott az orosz Petr Petrov ellen, megvédve ezzel a Bokszvilágszövetség (WBA) világbajnoki címét.

2011. Augusztus 31. 07:45, szerda | Sport

Boxingone - Egy lépés a továbbjutás felé

Nagy lépést tehet a továbbjutás felé az a csapat, amelyik győzni tud a BoxingONE Championship szombati fordulójában, Lengyelországban, ahol a helyi Ry-Ki Grizzly a cseh Prostejov Bulls csapatát látja vendégül.

2011. Augusztus 17. 07:45, szerda | Sport

A BoxingONE Championship őszi menetrendje

A nagysikerű, magyar kezdeményezésű közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnoki sorozat, a BoxingONE Championship egy rövid nyári szünet után a hétvégén folytatódik. Írásunkban az őszi szezon menetrendjét ismertetjük.

2011. Július 11. 07:45, hétfő | Sport

Megállíthatatlanok a „Cápák” a B1 ligában

Győrben, egy nagyszabású szabadtéri eseménnyel folytatódott a BoxingOne Championship rendezvénysorozat.

2011. Június 30. 14:45, csütörtök | Sport

Mindkét csapatnak „muszáj” győznie

„Galánta Kids” kontra „Arad Motorul”: ha egy szóval kellene beharangozni a szombati galántai BoxingONE Championship fordulót, akkor az a szó a „muszáj” lenne. Ha hárommal, akkor „most vagy soha”.