Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Április 04. 07:15, szerda | Kék hírek

Aluljáróban tört-zúzott a drogos

Előzetes letartóztatásba került egy fiatalember, aki vasárnap reggel megrongált három jegyellenőrző automatát az Astoria aluljáróban, majd rátámadt a biztonsági őrre. A férfi ruhájában kábítószert találtak a rendőrök.

2012. Április 02. 07:13, hétfő | Kék hírek

Mint a filmekben: autóval akartak betörni az ékszerboltba Budapesten

Autóval a kirakatba hajtva próbált meg kirabolni egy óra- és ékszerüzletet vasárnapra virradóra két férfi a főváros X. kerületében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel.

2011. December 27. 08:07, kedd | Kék hírek

Több gépjárművet is megrongált a fiatal

Csaknem húsz gépjármű megrongálása, külső alkatrészeinek leszerelése és eltulajdonítása írható annak a 23 éves szegedi fiatalembernek a számlájára, akit karácsony első napján fogtak el a rendőrök Szeged belvárosában.

2011. November 12. 14:41, szombat | Kék hírek

Megrongálta az autókat

Legalább húsz személyautót rongált meg egy 30 éves miskolci férfi a borsodi megyeszékhelyen. Elfogták, őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását – tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

2011. Október 31. 07:33, hétfő | Kék hírek

Megrongálták a repülőtér kifutópályáját

A légi közlekedés biztonsága elleni veszélyeztetés bűntett gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, mert ismeretlenek megrongálták a szombathelyi repülőtér kifutópályáját – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

2011. Október 10. 07:29, hétfő | Kék hírek

Bosszúból gyújtották fel az összegyűjtött fát?

Rászorulóknak összegyűjtött farakásokat gyújtogatnak ismeretlenek a Somogy megyei Bőszénfa környékén. A helyiek azt mondják, valaki bosszúból gyújtogat, mert nem kapott a fából. A kár majdnem tízmillió forint.

2011. Október 07. 07:13, péntek | Külföld

Az ukránok szerint nem történt semmi

Nem indít nyomozást az ukrán rendőrség a vereckei magyar honfoglalási emlékmű idén augusztusban történt rongálása ügyében - adta hírül csütörtökön megjelent számában a Kárpátalja című beregszászi hetilap.