Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. Augusztus 30. 10:48, kedd | Helyi sport
Forrás: carbonexkc.com

Pénteken az Orosháza ellen kezdi a Tatabánya Carbonex KC a bajnokságot

Pénteken az Orosháza ellen kezdi a Tatabánya Carbonex KC a bajnokságot

Szeptember 2 – án, pénteken 18 órától az Orosházi FKSE ellen megkezdi a 2011 – 12 – es férfi kézilabda bajnokságot a Tatabánya Carbonex KC

 Debre Viktor együttese kedden már visszaköltözik a Földi Imre Sportcsarnokba, hogy a megszokott helyen készüljenek a Budapest Bank Liga első mérkőzésére.

Az orosházi és a tatabányai keret is átalakult a nyári szünetben. A Carbonexből távozott Nagy Tamás, Halász Máté, Michal Melus, Marinko Kekezovic, Tomas Urban és Kanyó Bence és Melhardt Márton. Érkezett öt junior válogatott, Bartucz László, Iváncsik Ádám, Takács Bence, Pásztor Ákos és Bodó Richárd. Tatabányán folytatja Rédei István és Kanyó Ádám is. Az edzői stábban is változás történt, hiszen Kanyó Antal a THAC vezetőedzője lett, így Debre Viktor egyedül irányítja a tatabányai csapatot.
A két csapat az előző szezonban 2010. októberében és 2011. februárjában találkozott egymással. Az őszi mérkőzésen a Füzesi Ferenc vezette orosháziak 32 – 24 – re kikaptak Tatabányán. Akkor a kék – fehérek legeredményesebbje Marinko Kekezovic volt 7 góllal. Tomas Urban és Ivo Diaz 5 – 5 találatig jutottak. Az orosháziaknál Lókodi is hét gólig jutott.
Februárban, Orosházán 23 – 27 – es tatabányai győzelem született. Néhány nappal a spanyolországi EHF – Kupa mérkőzést követően Halász és Harsányi volt a leggólerősebb tatabányai, 8 – 8 találattal. A Buday Ferenc irányította Orosháza legeredményesebb játékosa akkor az öt találatig jutó Dukic volt. 

Fotó: Varga Ildikó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: