Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Augusztus 22. 09:34, hétfő | Helyi sport
Forrás: carbonexkc.com

Rédei gólokkal győzelem a Krems ellen

Rédei gólokkal győzelem a Krems ellen

Lele Ákos nyolcszor, Rédei István hétszer volt eredményes, a péntek délutáni, Krems elleni edzőmérkőzésen.

A találkozón nem léphetett pályára – kisebb sérülés miatt – Dénes János és Pásztor Ákos.
Az osztrák Kremsben ismerős arcokat is láthattak a Sportcsarnokba kilátogató szurkolók. Az edzői stáb tagja Pánovics Lajos, és pályára lépett az egykori Carbonex játékos Visy Norbert is.
A vendégek kezdték jobban a mérkőzést. A Carbonex hiába lőtt gólt, az osztrákok szinte azonnal válaszolni tudtak. Az első 10 percben egy – két góllal vezetett ugyan a Carbonex, de a játékba sok hiba csúszott. A 24. percben a Krems átvette a vezetést és nem is engedte ki a kezéből a félidő végéig. Harminc perc játék után 18–17–re a vendégek vezettek.
A második játékrészre összerázódtak a tatabányai fiúk. Elsősorban Lele Ákos és Rédei István gólerős játékának és a folyamatosan javuló kapusteljesítménynek köszönhetően fordítani tudtak a hazaiak. A második félidő második felében már magabiztosabb volt a Carbonex. A végeredmény: Tatabánya Carbonex KC – Krems 34-30 (17–18)

A tatabányai gólszerzők: Diaz 3, Kun 1, Harsányi 3, Rédei 7, Kocsis 4, Kanyó 3, Lele 8, Pordán 2, Takács 2, Gróf 1

Debre Viktor: - Az összeszokottság hiánya és a fáradtság volt az, ami a leginkább látszott ma a csapatomon. Nehezen melegedtünk be. A fiúk nagyon el vannak fáradva. A Grundfos Kupa mély nyomokat hagyott mindenkiben. Folytatódott a kemény munka, még mindig jártunk ki futni is. A második félidőre azért úgy érzem felpörögtünk. Elégedett lehetek, mert nyertünk.
- Azért is volt talán fontos ez a meccs, mert ma láthattad először, hogy Rédei Pisti mennyire illik ebbe a csapatba.
- Rédei Pisti szerintem bármelyik csapatba be tudna illeszkedni, nem csak a Tatabányába. Az az igazság, hogy össze kell csiszolni a csapattal. Kipróbáltunk elég sok variációt. Ivot irányítóban, Lele Ákost bal lövőben és Rédei Pistit jobbátlövőben. Kellemesen játszottak szerintem. Látszik, hogy működik. Ezek az edzőmeccsek erre is valók, hogy lássuk, mi hogyan alakul.  

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.

2024. Április 26. 06:46, péntek | Belföld

Az agrárminiszter szeretné betiltani a szalmabálák erőművi értékesítését

Nagy István, az Aranyeső Kft. tárolói beruházásának átadóünnepségén, a Somogy vármegyei Kapolypusztán azt mondta, a talaj csökkent humusztartalma miatt minden szervesanyagra szükség van.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.