Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Augusztus 02. 16:40, kedd | Helyi sport
Forrás: carbonexkc.com

Szezonnyitó Carbonex KC csapatvacsora

Szezonnyitó Carbonex KC csapatvacsora

Néhány nappal ezelőtt megérkeztek a junior válogatottak is Tatabányára, így teljessé vált a Carbonex kerete. Hétfőn este szezonnyitó vacsorán beszélgettek a játékosok és a vezetők.

Bódi Dezső, a klub társadalmi elnöke elsőként köszöntötte az új játékosokat. – Azt gondolom csodálatos élményekben lesz részetek, itt Tatabányán. Ez egy nagy kézilabda család. – mondta Bartuczéknak. Hozzátette: a csapatvezetés véleménye szerint jó elegyet alkotnak majd idősek és fiatalok. Az elvárás az idei bajnokságban, első hat hely valamelyikének megszerzése.
Bódi Dezső kiemelte: fontos, hogy a város a csapat mögött áll. Közös összefogásra van szükség, ahhoz, hogy a tatabányai kézilabdázás még jobb legyen. Mint minden csapatnál, itt is vannak kisebb – nagyobb problémák, de a vezetőség szerint újabb támogatók, szponzorok, szimpatizánsok segítségével ezek is megoldhatnak hamarosan.
A vacsorán természetesen szóba került a közelgő Grundfos – Tatabánya Kupa is. A napi két mérkőzéssel, a résztvevő csapatokkal magas színvonalúnak ígérkezik az idei Kupa is. Ilyen nívós tornát kevesen tudnak ma megszervezni Magyarországon. A cél továbbra is az, hogy a Grundfos Kupa hagyománnyá váljon városunkban.
A társadalmi elnök elmondta az is: mostanra biztossá vált, hogy Tomas Urban és Michal Holdos a Nagymihályi együttesében folytatja pályafutását. Mindkettejüket egy évre adta kölcsön a Carbonex.
A Tatabánya Carbonex együttese folytatja a kemény munkát. Augusztus 3 – án, szerdán fél 5 – től a Michalovce ellen (Urban és Holdos új csapata), augusztus 5 – én, pénteken fél 5 – től pedig a Balatonfüred ellen játszanak edzőmérkőzést a tatabányai fiúk.

Fotó: Varga Ildikó

A Grundfos - Tatabánya kupáról részleteket itt találhatnak:

http://infotatabanya.hu/program_olvas/permalink:ii-grundfos-tatabanya-kezilabda-kupa-2011-07-27/


 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Január 26. 10:14, péntek | Helyi sport

Pánovics Lajos is ott volt Joachim Deckarm köszöntésén

Pánovics Lajos, a Tatabánya korábbi játékosa is ott volt az 1970-es években a világ legjobb férfi kézilabdázójának tartott német Joachim Deckarm hetvenedik születésnapja alkalmából rendezett csütörtöki gálamérkőzésen

2024. Január 22. 09:09, hétfő | Helyi sport

Férfi kézilabda Eb - Rodríguez: bizonyítottuk, hogy csapat vagyunk

José María Rodríguez Vaquero szövetségi kapitány úgy fogalmazott:a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai a Horvátország elleni győztes Európa-bajnoki mérkőzésen bizonyították, hogy csapatot és egy családot alkotnak

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.