Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2015. Január 31. 00:00, szombat | Helyi

Jótékonykodott az Open House Ingatlan hálózat

Jótékonykodott az Open House Ingatlan hálózat

A  közhasznú egyesületek és alapítványok mellett a vállalatok is egyre nagyobb szerepet vállalnak/töltenek be a felajánlások terén.

A vállalati és a civil szektor is évről évre aktívan kiveszi részét a legfontosabb társadalmi ügyek támogatásából, ahogy az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat ingatlanirodái is tették.
Bár a megjelölt időszakban kiosztott támogatások összértéke csökkenő tendenciát mutat, a társadalmi felelősségvállalás egyre nagyobb szerepet kap a vállalkozások életében. Nem volt ez másképp a tatabányai Openhouse Ingatlaniroda esetében sem. Az ingatlaniroda dolgozói fontosnak tartják, hogy ne csak ügyfeleik profi kiszolgálásával, hanem többi embertársuk megsegítésével is foglalkozzanak. Közös elhatározásuknak megfelelően a Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények Szent Márton Központ Családok Átmeneti Otthonában lakók karácsonyát tették gazdagabbá adományaikkal.
A Szent Márton Központ hajléktalanok teljes körű ellátásával foglalkozik, és gyermekeknek, családoknak nyújtanak átmeneti otthont. A Központban élők számára olyan körülményeket teremtenek, ahonnan el lehet indulni, ahonnan újból fel lehet állni.
Az Openhouse kiemelt célja volt, hogy hozzájáruljon ehhez a tevékenységhez, hiszen az Openhouse cégcsoport is küldetésének tekinti az otthon megteremtését ügyfelei számára.

„Az Openhouse szem előtt tartja ezután is a jótékonykodást, hiszen az emberektől kapott bizalom akkor ér igazán sokat, ha a vállalat nemcsak megbízható szolgáltatást ad, hanem segítő kezet is a rászorulóknak.” – nyilatkozta Csiszár Zoltán, a Komárom- Esztergom megyei ingatlanirodák egyik tulajdonosa.
„Évek óta teszünk lépéseket azért, hogy a környezetünkben élő rászorulók ne nélkülözésben éljenek- folytatja Tankovics Zsolt társtulajdonos-, és továbbra is szem előtt tartjuk megsegítésüket. A tatai, tatabányai és komáromi munkatársak bevonásával több hasonló akciót is tervezünk a jövőben.”

Háttérinformációk
A győri központú Openhouse Ingatlan Franchise Hálózat Magyarország leginnovatívabb, magyar tulajdonú ingatlan franchise hálózata, amely a 2008-2009-es gazdasági válság egyik legnagyobb túlélője, sőt! A cég a válság alatt is növekedett, újabb irodái nyíltak. A hálózatnak jelenleg 29 irodája működik országszerte több, mint 200 értékesítővel és több, mint nyolcezer aktuális ingatlannal az adatbázisukban. Stratégiai céljuk a határokon túli terjeszkedés.

Az Openhouse Tata, Tatabánya, Komárom irodáiMunkatársaink célkitűzését a legjobban az alábbi mondattal tudjuk összegezni:
Profizmus az ingatlanszakmában- megszállottság az ügyfélkiszolgálásban!
Az Openhouse küldetését szem előtt tartva, minden esetben személyre szabottan igyekszünk megtalálni ügyfeleink számára a legmegfelelőbb otthont.

Elérhetőségeink:
Iroda neve: Openhouse Tatabánya Ingatlaniroda
Település: Komárom-Esztergom megye, Tatabánya
Cím: Komáromi út 59.
Telefon: 34/745-276
Fax: 34/745-376

Iroda neve: Openhouse Tata Ingatlaniroda
Település: Komárom-Esztergom megye, Tata
Cím: Ady Endre u. 29.
Telefon: 34/380-017
Fax: 34/745-376

Iroda neve: Openhouse Komárom Ingatlaniroda
Település:Komárom-Esztergom megye, Komárom
Cím:2900 Komárom, Táncsics M. u. 14.
Telefon:34/950-60
Fax:34/745-376

Interjúért, további információért forduljon bizalommal:
Kovács Judit irodavezetőhöz 06 (70) 639-2265
Csiszár Zoltán Franchise partnerhez 06 (70) 227- 9936
Tankovics Zsolt Franchise partnerhez 06 (70) 977-7843

www.openhouse.hu
www.komarom.openhouse.hu
www.tata.openhouse.hu
www.tatabanya.openhouse.hu
www.facebook.com/ohingatlan

Címkék: Open House

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya