Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2015. Február 11. 11:03, szerda | Helyi

mÉrtékadó Klubdélután

mÉrtékadó Klubdélután

Februári klubdélután - a büntetlen örömök jegyében

Januári klubdélutánunkon Dr. Dombi Péter azzal engedett utunkra minket, hogy az a legjobb diéta, ha változatosan étkezünk - nem kell magunktól megvonni semmit, amit szívesen eszünk. Igen ám, de mi történik akkor, ha glutén-, laktóz- vagy cukorérzékenyek vagyunk? Februári rendezvényünkön erről fogunk beszélgetni Zámbó Ritával, azután pedig zenél a Bohemian Acoustic!

Zámbó Rita gasztroblogger - mÉrtékadó Nők 2015 februárZámbó Rita gasztroblogger - két diplomával a háta mögött - hat éve úgy döntött, elvégzi a szakácsiskolát is. Aztán kiderült, glutén és laktózérzékeny. Nem esett kétségbe - olyannyira nem, hogy blogot indított a mindenmentes, könnyen elkészíthető ÉS finom ételeknek szentelve.
Rita ételfilozófiája (sic!):
"Az ételeimben az a könnyed szenvedély van, ami a gasztrofilozófiám is. Van, hogy talpig elegánsan főzök, máskor pizsamában. Akad úgy, hogy egész nap, megesik, hogy csak pár perc alatt. Egyszerű ételeket, ízlésesen tálalva, sosem feladatként megélve. Ez egy más élmény! Az én élményem! Ha nekem sikerül, tudom másnak is fog!"


Bohemian Acoustic - mÉrtékadó Nők Társasága, 2015. februárRita után egy tatabányai zenekar, a Bohemian Acoustic, azaz Kurucz Ágnes és Schäffer László fog bemutatkozni. Ők ketten 2013 októbere óta zenélnek együtt; eleinte csak kedvenc dalaikat dolgozták fel (stílusbeli korlátok nélkül), s ezekkel járták a klubokat - néhány hete azonban már két saját slágerüket játssza a Forrás Rádió. Az Amál 1.0 és az Amál on the Road című dalokhoz Klausz Gergely írta a szöveget.
A Bohemian Acoustic repertoárában a mai pop/rock/blues feldolgozások mellett jazz standardek és lírikusabb darabok is szerepelnek - illetve bármi, amihez kedvet kapnak.

Aki még nem hallotta őket, itt kaphat egy kis ízelítőt abból az elképesztő zenéből, amit együtt csinálnak.

Februári klubdélutánunk a szokott helyen lesz, azaz
az Edutus Főiskola "A" épületének Dísztermében (Stúdium tér 1., I. emelet)
Időpontja: 2015. február 12., 16 óra

A belépés most is díjtalan, mindenkit szeretettel várunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya